Retourneren

Living-in By Romy's retourbeleid

Download hier het retourformulier

1. Retourtermijn:

Als je een op www.living-in.nl gekocht artikel(en) wilt retourneren, heb je 14 dagen vanaf de verzenddatum van je bestelling de tijd om dit te doen. Heb je gekozen voor de optie: afhalen in de winkel en wil je een artikel(en) retourneren, dan heb je 14 dagen de tijd vanaf het moment dat de order voor je klaar stond.

2. Retourkosten:

Kosten gemaakt tijdens het retourneren van het artikel(en) zijn voor de klant zelf. Met uitzondering van defecte en/of verkeerd geleverde producten. Mocht dit het geval zijn neem dan contact met ons op via: webshop@living-in.nl

3. Retourproces:

Er zijn twee opties om je gekochte artikelen te retourneren. In beide gevallen download eerst het retourformulier, vul deze in en voeg deze toe aan de retourzending:

1. Via de post: 

Retourneer het pakket naar het retouradres. Het retouradres vind je onderaan het retourformulier. Deze kan je afknippen en opplakken of overschrijven. Lever vervolgens de retour in bij een postkantoor bij u in de buurt. Houd er rekening mee dat dat de goederen onder uw verantwoordelijkheid vallen totdat ze ons adres bereiken. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het zoekraken of beschadigen van de geretourneerde artikel(en), daarom raden wij u aan om uw goederen aangetekend terug te sturen. Zorg ervoor dat u uw retourzending goed verpakt, het liefst in originele verpakking om schade aan de artikelen te voorkomen. Bewaar een bewijs van de retourzending totdat we hebben bevestigd dat uw terugbetaling is verwerkt.

2. Inleveren bij onze winkel: 

Je kan je bestelling retourneren in onze winkel aan de Gerard Doustraat 72HS, Amsterdam. Je hoeft alleen maar de artikelen die je wilt retourneren mee te nemen samen met het ingevulde retourformulier. Als jijzelf niet naar de winkel kan gaan, kan iemand anders dit in jouw plaats doen.

4. Terugbetaling:

De terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalwijze als die je voor je aankoop hebt gebruikt. Als er meer dan 14 dagen zijn verstreken en je hebt het bedrag nog niet teruggekregen, neem dan contact met ons op via webshop@living-in.nl

5. Sale Artikelen 

Sale artikelen die 15 euro of lager zijn mogen niet meer retour gestuurd worden.